Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor www.all-in-grow.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.all-in-grow.nl . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Gegevens:

E-mail: info@all-in-grow.nl

Whatsapp naar 06-87941930 (binnen enkele uren antwoord)

KVK nummer: 63815699

BTW nummer: NL233747941B01

Adres: De greefstraat 6 , 5622GJ Eindhoven

-Alleen op afspraak-

 

Juridisch / wetgeving

De “vijf wietplanten regel” is een veelbesproken onderwerp. De inhoudelijke details van de wet zijn echter minder algemeen bekend. Naast het maximale aantal van 5 planten, mag er ook geen sprake zijn van bedrijfsmatige kweek.

Het kweken van 5 planten onder bijvoorbeeld 5x 1000 Watt lampen, in een kamer met co2/klimaat- controllers en een irrigatiesysteem, is zonder twijfel illegaal. Dit wordt gezien als bedrijfsmatige teelt, ook al zijn het dus maar 5 planten.


De oogst kan ook wel 10 keer zo groot zijn, dan de oogst van een hobbykweker die zijn 5 plantjes met een gietertje onder een 400w lamp heeft grootgebracht. Zolang die hobbykweker zijn oogst zelf consumeert, kan er moeilijk gesproken worden over bedrijfsmatige teelt.

 

De producten van All-In-Grow zijn enkel te gebruiken voor niet-bedrijfsmatige doeleinden.


Kijk altijd zelf naar de wet (en je eventuele huurcontract) om te bepalen wat wel en niet is toegestaan.

 

All-In-Grow is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door (onwettig) gebruik van de aangeboden artikelen.

 

 

Demo-fotos inzenden
 

Deel fotos van je planten (grootgebracht met All-In-Grow voeding) en maak kans op een gratis voedingsset!

 

Voor ingezonden fotos gelden de volgende eisen:

-maximaal 5 planten,

-geen professionele installaties zoals Co2/klimaat.

(Leg ook even kort je werkwijze uit)

 

Als je foto op de website geplaatst wordt, ontvang je een gratis voedingsset van het type dat je gebruikt hebt. Bij het inzenden van meerdere fotos ontvang je maximaal 1 set.

 

Een plaatsing op de website kan anoniem of onder vermelding van een naam naar keuze.

 

 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van All In Grow is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij All In Grow.

Annuleren& Retourneren

Aankopen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, indien de verpakking ongeopend is. Na ontvangst van de geretourneerde bestelling, wordt het volledige aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort. Eventuele verzendkosten die gepaard gaan met het retourneren, kunnen in geen enkele situatie verhaald worden op All In Grow. Neem voor het retourneren contact op via de contact pagina.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met All In Grow te mogen claimen of te veronderstellen.

All In Grow streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.all-in-grow.nl op deze pagina.