BasicLine HYDRO plantenvoeding XL starterspakket (< 4 m2)

54,50 46,50

Excl. BTW: 38,43

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
7434042482402
Bestellen

Omschrijving

Compleet kweekpakket voor hydro-substraten zoals cocos, genoeg voor ca. 4m2.

Duurzaam in gebruik door de hoge concentraties.

 

 


 

Inhoud:

 

-2,5L A-component  (NPK 3-0-0)

-2,5L B-component  (NPK 2-3-9)

-500ml PK-booster (NPK 1-10-7)

-500ml PH-

-Doseerbenodigdheden

-Folder met Kweekschema's & info

 

Klik HIER voor een handig algemeen stappenplan voor het kweken met een All-In-Grow set.


 

Werkwijze:

 

De 2 componenten voeding is de volledige basis voor de groei én de bloei (de verhouding A:B kan verschoven worden). Tijdens de bloei wordt Pk-Booster toegevoegd voor een maximale bloemvorming. Met de handige bijgevoegde kweekschema's ben je zeker van succes. Wordt geleverd met 3 schema's ; kortbloeier(indica) , standaard (hybride) , langbloeier (sativa).

 


 

A:

 

NPK 3-0-0 + calcium en chelaatvormen waaronder FeEDDHA. De A-component dient van het begin tm het einde van de kweek te worden toegediend. Door de verhouding A:B te verschuiven van 1,5 : 1 in de groei, naar 1 : 1,5 in de bloei, kan de voeding gemakkelijk afgestemd worden op de fase waarin de plant zich bevindt.

 

Sinds kort is FeEDDHA toegevoegd aan de A-component, naast de eerder gebruikte FeDTPA. Hierdoor is de kleur donkerpaars geworden, in plaats van roodoranje. Maak je dus geen zorgen als je wat anders hebt ontvangen dan je gewend bent. 
Ter vergelijking:

 nieuw: 


 

B:

 

NPK 2-3-9 + magnesium, sulfaat en sporenelementenmix. Ook de B-Component dient van het begin tm het einde van de cyclus gegeven te worden (verhouding A:B verschuift van 1,5 : 1 naar 1 : 1,5). Meng A en B nooit in geconcentreerde vorm.

 


 

PK-Booster:

 

Zorgt voor explosieve bloemvorming. NPK 1-10-7 + sporenelementenmix en een bloeibevorderend plantenextract. Geef Pk-booster van ongeveer  de 3e tm. de 1-na laatste week van de bloei. Bouw de dosering op tot ca. 1ml/L.

 

 

Sinds kort is FeEDDHA toegevoegd aan de A-component, naast de eerder gebruikte FeDTPA. Hierdoor is de kleur volledig donkerpaars geworden, in plaats van roodoranje. Maak je dus geen zorgen als als je wat anders hebt ontvangen dan je gewend bent.

 

Klik HIER voor een handig algemeen stappenplan voor het kweken met een All-In-Grow set.

 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder