BIO plantenvoeding kweekpakket; versie 400w / <1m2

35,00 31,50

Excl. BTW: 26,03

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
7434042481436
Bestellen

Omschrijving

Complete (biologische) kweekvoeding set. Bevat grondopwaardering, (bloei)voeding, boosters en meer. Voldoende voor één cyclus (circa 0,8-1 m2  )

 

Inhoud:

  • 4x 225gr Upgrader NPK 4-4-5
  • 1x kleine verpakking Start-Up 
  • 200ml Basisvoeding NPK 6-5-6
  • 100ml PK booster (bloeistimulator) NPK 0-6-6
  • 100ml K booster (afharder) NPK 0-0-12
  • 100ml Overdrive NPK 8-10-15
  • 3x kleine verpakking Bacboost
  • Boekje met voedingschema's en tips
  • doseerbenodigdheden

 

Perfect te gebruiken i.c.m. de 22L plantmanden (4 stuks) ; zie gerelateerde producten


 

 


 
Klik op de titels voor meer informatie en ingredienten

 

All-In-Grow Upgrader:

Meng door elke circa 30liter grond één Upgrade pack. Elke Upgrade pack (Bestaande uit 2 delen) bevat alles wat nodig is voor een gezonde plant en een bodem in balans. Naast een  gebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen bevat Upgrader een scala aan nuttige schimmels en bacteriën. De voedingsstoffen zijn verwerkt in meerdere types korrels/mini tabletten en poeders, zodat de plant altijd op het juiste moment de juiste stoffen tot zijn beschikking heeft.

 

 

 


Start Up

Bij het plaatsen van je planten, kunnen het wortelstelsel en het bodemleven wel een boost gebruiken. Start-up zorgt voor een wortelstelsel in symbiose met verschillende bodemorganismen. Dit leidt tot explosieve wortelontwikkeling en een algeheel gezondere plant.

 


Basisvoeding

De basisvoeding bevat alle essentiële stoffen voor een gezonde groei en bloei. Door de npk waarde van 6-5-6 is deze voeding gedurende de groei én bloei te gebruiken. Na het begin van de bloei worden de boosters met de basisvoeding meegegeven, zodat de verhoudingen tussen de aangeboden voedingsstoffen altijd afgestemd zijn op de fase waarin de plant zich bevindt.

 


PK booster

In de bloeifase hebben planten een verhoogde behoefte aan onder andere fosfor(P) en kalium(K). PK booster zorgt voor een uitbundige bloemvorming doordat de plant niet alleen wordt voorzien van fosfor en kalium, maar ook van verschillende suikers en bloeibevorderende bestanddelen.

 


K boost

Naarmate de bloei vordert, verschuift de voedingsbehoefte van de plant. Er is bijvoorbeeld relatief meer kalium en sulfiet nodig voor een stevig eindproduct. Ook is in deze fase behoefte aan extra suikers voor het bodemleven. K-boost voorziet in al deze behoeftes en zorgt zo voor een optimale afbloei.

 


Overdrive

Overdrive maakt het mogelijk het randje op te zoeken kwa maximale voedingsopname. Door de minerale samenstelling worden alle elementen direct opgenomen door de plant. de npk waarde van 8-10-15 maakt overdrive sterk geconcentreerd en geschikt voor de gehele bloeifase

 


BacBoost

Bacboost bevat een hoge concentratie nuttige bacterien en andere microorganismen, gecombineerd met een biologische uitvloeier. Een algemene boost voor het bodemleven en de vitaliteit van je planten.

 

 

 

Beoordelingen (4)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder